20-11-2020

Sint en Piet zijn geweest!

Op donderdag mochten alle kinderen van de Paschalisschool de schoen zetten. Het zag er heel gekleurd en vrolijk uit, want veel kinderen hadden een lekkere wortel of een appeltje voor Ozosnel in de schoen gedaan! Verder heeft de Sint vast genoten van de vele tekeningen en heel handig was het dat er ook al verlanglijstjes bij zaten!

Vrijdagochtend konden de kinderen niet wachten om naar binnen te gaan; zouden Sint en Piet geweest zijn? Al gauw zagen ze dat ze geweest waren, want de schoenen waren leegehaald en.... weer gevuld.
Maar al heel gauw ontdekten de kinderen dat Sint ook iets per ongeluk had achtergelaten... Want wat was het geval? Bij de haard in de gang stond een paar zwarte schoenen met witte veters. Die moeten wel van Sinterklaas zijn, want de Pieten dragen zulke mooie schoenen niet. Hoe moet dat nu verder? Krijgt Sint ooit zijn schoenen nog terug? En... kan hij nu wel lopen? Maar even afwachten hoe dat verder gaat.