14-11-2020

Bericht van Sinterklaas

Beste ouders en kinderen van de Paschalisschool,

Gelukkig zijn de kolen teruggevonden zodat Sinterklaas nog op tijd in Nederland kon zijn. Het werd een andere intocht dan andere jaren, maar het feest bij het paleis was heel mooi om te zien!
Jullie hebben gehoord dat je al direct je schoen mocht zetten! Dat hebben jullie thuis natuurlijk al gedaan, maar je mag a.s. donderdag 19 november je schoen nog een keer zetten en wel.... op school! Sint en zijn Pieten hebben beloofd er iets in te zullen doen. Jullie weten dat Sint het leuk vindt als jullie er ook iets in doen: een tekening, een verlanglijstje, een briefje, iets voor het paard.... Dus: vergeet donderdag je schoen niet!

We hebben het met de goedheiligman over de intocht gehad op school op 4 december. Ook de Sint weet dat hij zich aan alle maatregelen rond Corona moet houden, dus we hebben samen besloten dat er geen intocht is op school. Hij komt natuurlijk wel, maar niet op de manier zoals we altijd gewend zijn met zingende kinderen en ouders en Pieten die rare fratsen uithalen. Er komt dus GEEN verwelkoming op de speelplaats. Hopelijk kan dit volgend jaar weer wel!
de Sintwerkgroep