1-09-2020

Kom jij ook in ons leerorkest De Muziekhelden spelen?

Als je in een orkest of band wil gaan spelen, moet je natuurlijk eerst een instrument leren bespelen.
Dat kan als je mee gaat doen met dit muziekproject, De Muziekhelden.
Kinderen vanaf groep 6 kunnen meedoen aan het schoolorkest. Tot aan de grote vakantie heb je les op een muziekinstrument en leer je samen muziek maken.

Je mag kiezen uit de volgende instrumenten:

saxofoon , trompet – bugel, klarinet en fluit

Wat zijn de voordelen om mee te doen met het leerorkest?

• Je krijgt les op een instrument, het hele schooljaar
  • Er wordt voor een instrument gezorgd
  • Je gaat samen leren muziek maken, er zijn optredens
  • De bijdrage is € 95,- voor dit schooljaar

De lessen voor het schoolorkest  zijn in Het Noorderlicht (de Paulusschool) op woensdag middag tussen 15.00 en 16.30 uur. De muzieklessen starten op woensdag 25 september.

Wil je uitproberen of een instrument bespelen iets voor je is? Meld je dan aan voor de instru

menten middag op zaterdagmiddag 19 september, tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden kan op onderstaand email adres en is verplicht, dit in verband met de corona maatregelen. Na afloop van deze instrumenten middag kun je gelijk inschrijven voor De Muziekhelden.

Doe je mee?

Voor vragen en aanmelden: Anne-Marie Dennissen - annemarie@cultuurknooppunt.nl / 06-4465 6476

• Aanmelden via mail voor de instrumentenmiddag voor 17 september
  • Aanmelden via mail voor de muzieklessen voor 20 september
  • Je krijgt via mail een bevestiging.

* Na inschrijving stuurt medio oktober muziekvereniging DOV een factuur voor de bijdrage. Bij tussentijds stoppen in het schooljaar kan er geen restitutie van het lesgeld gegeven worden.