15-05-2020

Bericht van de Wethouder Onderwijs

Dag jongens en meisjes, leerkrachten en ouders,

De scholen zijn weer begonnen! Die zin lezen we normaal gesproken op spandoeken langs de weg na de zomervakantie. Maar nu is het ook sinds 11 mei van toepassing. We beginnen met z’n allen aan een nieuwe periode. Voor sommigen kan dit spannend kan zijn. Ik hoop vooral dat de tijd die voor ons ligt ook plezier brengt.

Beste leerkrachten en alle andere medewerkers in het onderwijs: op de eerste plaats wil ik jullie bedanken voor de extra inzet de afgelopen tijd. Dat was van grote klasse. Natuurlijk ook alvast dank voor jullie inzet de komende tijd. Want alles wat anders dan normaal is, vraagt extra inzet. Ik wens jullie heel veel succes toe.

Beste jongens en meisjes: ik hoop dat jullie er allemaal weer zin in hebben. Na weken thuisonderwijs kunnen jullie eindelijk weer naar school. Nog niet alle dagen, maar we gaan gelukkig weer een beetje terug naar hoe het was. En dat betekent niet alleen maar leren, maar je ziet ook je klasgenoten weer terug. Ik wens jullie samen heel veel plezier!

Beste ouders: ik wil jullie complimenteren en danken. Voor de inzet om jullie kinderen thuis op te vangen en te begeleiden bij het thuisonderwijs. Dat vroeg veel van jullie. Ook de komende periode vraagt nog veel van ons allemaal. Nu de kinderen weer naar school mogen, reken ik op jullie medewerking rondom het halen en brengen en de 1.5 meter afstandsregels. Dit moeten we echt in acht nemen, om de herstart van het onderwijs goed te laten verlopen. Ik wens jullie hierbij ook de komende tijd succes!

Jullie allen wens ik een goede voortzetting van het schooljaar toe!

Paul Loermans

Wethouder Onderwijs