Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
13-03-2020

Ouderbijdrage schooljaar 2019-2020

In december 2019 heeft uw kind, of het oudste kind van uw gezin dat op school zit, een brief meegekregen waarin wordt gevraagd om de vrijwillige ouderbijdrage per kind voor het schooljaar 2019-2020 te voldoen. We hebben al vele bijdragen mogen ontvangen, waarvoor dank. Echter er staan nog een aantal activiteiten op het programma, waarvoor we uw bijdrage goed kunnen gebruiken.

Van deze bijdrage worden in dit schooljaar vele verschillende  activiteiten georganiseerd zoals de Sint Viering, Kerst Viering, Carnaval, Sportactiviteiten, Avond-4 daagse en de Schoolreis. Voor de volledige onderbouwing waarvoor de ouderbijdrage wordt gebruikt, verwijst de Ouderraad naar de website van school. De ouderbijdrage bedraagt 36 Euro per kind.

Mocht u niet in staat zijn om de bijdrage te kunnen voldoen terwijl u dit wel wilt, dan zou u contact kunnen opnemen met Leergeld 2stromenland. 

Bent u net als de Ouderraad enthousiast over de activiteiten die de Ouderraad organiseert? Dan is een extra bijdrage altijd welkom! U kunt natuurlijk zelf bepalen hoe groot deze extra bijdrage zal zijn.

Met vriendelijke groeten,

De Ouderraad