15-02-2020

Carnaval ... nog even!

Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover. Het Heldenfeest barst los bij de Veenstampers. Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 08.00 uur =>      vanaf deze tijd zijn alle karren welkom
  • 08.25 uur =>      school begint
  • 10.15 uur =>     vertrek optocht
  • 11.00 uur =>     terug op school
  • 12.00 uur =>     school is uit => VAKANTIE

Hieronder zien jullie de route die we gaan lopen. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere enthousiastelingen zijn zeer welkom langs de route. We starten bij school om 10.15uur en verwachten weer terug te zijn rond 11.00uur.

Helaas is het ook dit jaar niet toegestaan om confetti, serpentines e.d. tijdens het lopen van de optocht over straat te gooien.

Deelnemers aan de optocht met een kar, zijn op school welkom vanaf 8.00uur. De kar moet geparkeerd worden tussen speelveld 1 en 2 in. Daar staat een verkeersregelaar die je verder uitlegt wat de bedoeling is.

Loop je als begeleider mee met een kar? Zorg dan dat je vóór 10.00uur aanwezig bent bij de klas van je kind. Dan kun je de kinderen eventueel nog helpen als dit nodig is. Loop dan samen naar de kar, welke al opgesteld staat op de paralelweg.

Als er in één aangemelde groep leerlingen zitten uit meerdere klassen, dan loopt de groep/rijdt de kar mee bij de hoogste klas (bijv 3-4 staat bij 4).

De kinderen hoeven deze dag geen fruithap en drinken mee te nemen. Er wordt voor appel, ontbijtkoek, ranja en water gezorgd. Mag uw kind dit niet in verband met allergie? Geef dan wat mee vanuit thuis.

Wij hebben er veel zin in en hopen er samen met jullie weer een leuk feest van te maken.

De werkgroep