29-01-2020

Carnaval Paschalisschool

De prinsengroep voor dit jaar is weer gekozen. Prinses Caleigh met haar pages Veerle en Meike en haar adjudanten Milan en Mika gaan er samen met jullie allemaal een super leuk feest van maken.

Om het feest helemaal compleet te maken zijn wij nog op zoek naar juryleden die de prijzen voor de mooist verkleedde kinderen en de mooiste karren mogen verdelen. Wil jij graag deelnemen aan de jury, stuur dan vóór 10 februari een mail naar paschaliscarnaval@gmail.com.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de optocht en misschien wel één van de mooie prijzen te winnen. Stuur dan ook vóór 10 februari een mail naar paschaliscarnaval@gmail.com en vermeld daarbij je naam of namen van de deelnemers. Laat weten of je een kar hebt en geef dan de naam en het telefoonnummer van de begeleider door.

Als laatste zijn we nog op zoek naar hulpouders. Lijkt het je leuk om de werkgroep op vrijdag 21 februari tussen 8.00 en 12.00 uur te ondersteunen met alllerlei dingen, stuur dan ook vóór 10 februari een mail naar paschaliscarnaval@gmail.com.