9-01-2020

Carnaval in aantocht

Op vrijdag 21 februari vieren we weer Carnaval en het thema is "Helden"!

Optocht
Bij carnaval hoort ook een optocht, misschien heb je er al over nagedacht in de vakantie? Wil je meedoen, alleen, met een groepje of misschien wel met de hele klas, als loopgroep of met een kar (begeleiding verplicht, 18+)? Er zijn super leuke prijzen te winnen. Je kunt je nu al opgeven, stuur vóór 10 februari 2020 een mailtje naar paschaliscarnaval@gmail.com en vermeld daarbij naam (namen) en klas. Tevens graag de naam en het telefoonnummer van de begeleider.
Let op! 10 februari is echt de einddatum, ivm beschikbaar gestelde prijzen en om teleurstelling te voorkomen is het niet mogelijk last minute nog kinderen toe te voegen. Leuke prijzen zijn altijd welkom, mocht je een leuke prijs (prijzen) ter beschikking willen stellen in de vorm van sponsoring dan kun je een mail sturen naar paschaliscarnaval@gmail.com.

Hulpouders
We zijn nog op zoek naar hulpouders om op 7 februari de school mee te versieren. En op 21 februari hebben we natuurlijk hulp nodig. Om oa de gymzaal in de ochtend te versieren, mee te helpen met de catering en de optocht te begeleiden zoeken we hulpouders. Vind je het gezellig om aan dit feest mee te werken stuur dan een mailtje naar paschaliscarnaval@gmail.com en geef je op!

Verkeersregelaars
Voor de Kerstvakantie hebben we ook een oproep gedaan voor verkeersregelaars. Helaas hebben we nog onvoldoende aanmeldingen. Het is in het belang van de veiligheid van onze kinderen dat we echte verkeersregelaars inzetten. Hiervoor doe je een korte online cursus. Op vrijdag 21 februari is dus de optocht en hebben we je hulp nodig van ongeveer 9.00uur tot 12.00uur. Wil je de optocht mee in goede banen leiden stuur dan uiterlijk vrijdag 10 januari een mail naar paschaliscarnaval@gmail.com.

Wij hebben er zin in!
Groetjes van de carnavalswerkgroep