5-12-2019

Carnaval in aantocht

Beste Veenstampers,

De Sint is net het land uit en de feestdagen staan weer voor de deur. Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval. Dit schooljaar zal de carnavalsviering zijn op vrijdag 21 februari 2020. Het thema is al bekend: HELDEN !!!

Het zal weer een super leuk feest worden en daar hoort natuurlijk een optocht bij. Meedoen met de optocht is erg leuk. Het begint al met het bedenken van een idee en daarna natuurlijk het knutselen en bouwen.

Graag willen we jullie de kans geven om wat langer na te denken over het maken van een kar of het vormen van een loopgroep. Daarom alvast dit bericht. Belangrijke aanvulling dit jaar is dat er bij élke kar een begeleider (18+) mee moet lopen in de optocht.

Dankzij de vele trouwe sponsoren zijn er super leuke prijzen te winnen. Iedereen kan meedoen, ook voor de kleuters zijn er leuke prijzen.

Na de kerstvakantie krijgen jullie verdere informatie over het aanmelden voor de optocht.

WIE WORDT DE NIEUWE PRINS OF PRINSES?

Lijkt het jou als leerling uit groep 7 of 8 leuk om prins, prinses, adjudant of page te worden? Laat dit dan na de kerstvakantie aan je eigen leerkracht weten.

OPROEP VERKEERSREGELAARS

Tijdens de optocht hebben we langs de route, voor de veiligheid van onze kinderen, echte verkeersregelaars nodig. Hiervoor doe je een korte online cursus. Op vrijdag 21 februari is dus de optocht en hebben we je hulp nodig van ongeveer 9.00uur tot 12.00uur. Ben jij een enthousiaste mama, papa, oma of opa, stuur dan vóór maandag 16 december 2019 een mail naar paschaliscarnaval@gmail.com .

Namens de carnavalswerkgroep