30-11-2019

Kerstviering

Donderdag 19 december zijn de kinderen om 12.00 uur uit en vieren wij ’s avonds kerst op school. De inloop (om hapjes naar de klas te brengen) is vanaf 17.30 uur. De kerstviering start om 17.45 uur en eindigt voor alle klassen om 19.00 uur. De kerstviering bestaat uit het kerstbuffet in eigen lokaal en een andere gezellige kleine activiteit. De leerkrachten verdelen in week 50 de gerechtjes met de kinderen. Het is de bedoeling dat de kinderen in de onderbouw maximaal 8 hapjes per leerling maken en in de bovenbouw geldt maximaal 10 hapjes per leerling, tenzij anders aangegeven door de leerkracht. Op vrijdag 20 december voeren de leerkrachten een kerstoptreden op voor de leerlingen onder schooltijd. Alle groepen zijn dan 12.00 uur vrij en start de kerstvakantie tot en met 5 januari.

Met vriendelijke groeten,

De kerstcommissie