Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
21-11-2019

Kom jij samen dansen?

Meld je aan voor CO-PRODUCTIE WAALZINNIG PUUR!

Wij zijn PUUR! een dansschool voor mensen met een beperking, onder leiding van Anouk Heuzen en Lotte Kon. Iedere dinsdagavond zijn wij op De Paschalisschool te vinden voor de wekelijkse danslessen die wij daar geven. PUUR! is al acht jaar actief in het geven van danslessen aan deze doelgroep zowel als binnenschoolse activiteit als vrijetijdsbesteding. 

PUUR! is benaderd door het Waalzinnigfestival Nijmegen om een dansproductie maken. Het mooie aan deze productie is dat het gedanst gaat worden door kinderen met en zonder beperking. Een zogeheten Co-productie. Wij vinden dat dit een mooie kans is voor beide doelgroepen om elkaar te leren kennen. Het is een productie voor zowel jongens als meisjes. Wij kijken naar het individu en de sterke kanten en zullen dit ook gebruiken in de stukken. 

PUUR! is op zoek naar kinderen die het leuk vinden om mee te doen met deze dansproductie. Wij zijn opzoek naar leerlingen die in groep 5,6 of 7 zitten. Mocht uw zoon/ dochter het leuk vinden om mee te doen, kan dat! En wanneer hij/ zij iemand kent die het ook leuk lijkt om mee te doen, mag hij/ zij ook aangemeld worden. 

In totaal zijn het elf repetities en één daadwerkelijk optreden. Dit optreden is op zondag 7 juni 2020. De repetities zijn wekelijks op de dinsdag avond. Deze starten op 3 maart en lopen door tot 26 mei. De eerste vier van deze repetities zijn van 16:30 – 17:30 uur en daarbij zullen alleen de externe leerlingen les krijgen. Vanaf de vijfde repetitie wordt er gezamenlijk met de leerlingen van PUUR! geoefend van 17:30- 18:30 uur (Let op, andere tijd). De gezamenlijke repetities zijn nodig om de stukken als eenheid bij elkaar te voegen en om de doelgroepen met elkaar te laten dansen. Van elkaar te leren en elkaar te respecteren. 

Deelname aan deze co-productie is geheel kostenvrij. Wel wordt er verwacht dat er aan elke repetitie deelgenomen wordt, zodat er een goed eindproduct ontwikkelt kan worden. 

Geïnteresseerd geworden? Aanmelden kan tot 14 januari 2020 door een mail te sturen naar puurdans@gmail.com. Wilt u meer over PUUR! weten neem dan een kijkje op onze website www.puurdans.nl

Met vriendelijke groeten, 

Anouk Heuzen en Lotte Kon