21-11-2019

5 december

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover; Sinterklaas komt met zijn hele gevolg aan op de Paschalisschool. Dat zal zijn op donderdag 5 december, zo ongeveer om 8.50 uur. Sint en de Pieten zullen welkom worden geheten door juf Lieke. Het is overigens nog onzeker of Ozosnel mee komt, want hij heeft erg veel moeite met het koude weer. Wel heeft de trouwe schimmel de stal al bezocht op school en was erg blij met de wortels en andere lekkernijen. Wij waren eigenlijk niet zo blij met wat het paard achterliet, maar ja, dat hoort er nou eenmaal bij ...

Om de intocht op school goed te laten verlopen vragen wij aan alle ouders die willen komen kijken het volgende. Er zijn twee plekken waar u kunt gaan staan; op de stoep aan de zijkant van de school aan de kant van de ONI of op het pad tussen de school en de kunstgrasvelden, maar dan na de tweede (hoofd)poort. Sint slaat hier namelijk rechtsaf het schoolplein op en die route moet natuurlijk vrij blijven.

Wij danken u voor uw medewerking en hopen op een fijn en gezellig Sinterklaasfeest!

de Werkgroep