Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
25-11-2019

Wijchens Kinderdictee

Op woensdag 13 november 2019 mocht ik deelnemen aan de finale van “Het Kinderdictee Wijchen”. Er deden in totaal 23 kinderen mee van verschillende basisscholen. Matisse van Groep 6b deed ook mee. Het was bij het Maaswaal College op de Veenseweg. Het duurde van 09:15 tot 11:30 uur. Mijn moeder was er ook bij. We zijn er samen met de auto naartoe gegaan. 

Toen iedereen er was gingen we naar een lokaal waar we gingen schrijven. Voordat we begonnen werd er uitgelegd hoe het werkte. Daarna begon het dictee. Toen we daarmee klaar waren kreeg je iets lekkers te eten en te drinken. Vervolgens gingen we naar de plek waar onze ouders zaten te wachten en daar deden we een Kahoot Quiz. In de tussentijd werden de dictees nagekeken. Toen de Kahoot Quiz afgelopen was, moesten we nog even wachten totdat het nakijkwerk klaar was. 

Uiteindelijk werd bekend gemaakt wie er 3e,2e en 1e waren geworden. Ze begonnen met wie er op de 3e plek was geëindigd. Daarna de 2e plek. Tot mijn grote verbazing was ik diegene! Ik mocht op het podium komen, kreeg te horen hoeveel foutjes ik had gemaakt en kreeg vervolgens een oorkonde, een boekenbon en een pen. Ik ben er heel blij mee. 

Sara Koolen 6a