12-09-2019

Allerlaatste dag als juf

Na ruim 40 jaar met veel liefde en plezier te hebben gewerkt met kleuters neem ik afscheid. Met veel voldoening  kijk ik terug op mooie jaren met de kinderen, ouders en collega’s.

Als juf heb ik altijd genoten van alles wat de kleuters mij gaven en wat ik hen kon geven.

Dinsdag 1 oktober is mijn allerlaatste schooldag. Die dag zal ik ’s middags nog even afscheid nemen van mijn groep kleuters van het vorige schooljaar. Ik zal mijn klas met kinderen zeker gaan missen maar ik ga ook genieten van de mooie dingen die komen.

Dankjewel allemaal!

Liefs, juffrouw Annelie

En dan nadert dinsdag 01-10-2019 ineens heel erg snel ...

Na 42 jaar met heel veel plezier en passie gewerkt te mogen hebben, breekt voor mij het moment aan om te gaan stoppen met mijn werk als juf, cultuurcoördinator, vertrouwenspersoon en coach.

Wat ben ik blij dat ik al die jaren met zoveel fijne kinderen, ouders en lieve collega’s heb mogen werken. Herinneringen in overvloed om te koesteren ... daarvoor  wil ik jullie allen heel hartelijk bedanken.

Liefs, Yvonne

Voor iedereen die ons nog gedag wil zeggen, wij zijn die dag om 14.00 uur in het ‘multifunctionele lokaal’ in de gang beneden.