12-09-2019

Jeugdkoor zoekt jou ...

Zoals bekend is het jeugdkoor in de Woezik nog het enige jeugdkoor van de Twaalf Apostelen.

Wij zingen in de Paschaliskerk het komend schooljaar nog 6 vieringen. Dat gaat met het huidige koor en de nodige invallers wel lukken om deze te “bemannen”. Maar ... waar ik me wel zorgen over maak, is dat het aantal leden te weinig is om iedere maand mee te trekken met de Kinderkaravaan.

Dus vandaar deze oproep: welke kinderen vanaf 7 jaar willen maandelijks meezingen met ons jeugdkoor bij de Kinderkaravaan? Zingen is zo leuk! Wat zou het goed zijn als we met een groot kinder/ jeugdkoor de Kinderkaravaan opluisteren.

We repeteren iedere dinsdag van 18.45 tot 19.30 uur in de Paschaliskerk in de Woezik. We hebben enthousiaste muzikanten die ons begeleiden op de piano, gitaar, drum en een enkele keer op de cello.

Je bent van harte welkom en voor vragen mag je mij altijd bellen T (024) 6411841. Ook mag je gerust een keertje komen kijken of je het wat vindt.

Groetjes Els Bergman (dirigent)