Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
27-05-2019

Ouders van kinderen uit groep 7/8 gezocht

We zijn op zoek naar ouders van kinderen uit groep 7/8, om zo te zorgen dat alle klassen binnen de school vertegenwoordigd zijn in de Werkgroep ouderbetrokkenheid (voorheen werkgroep communicatie). 

Wat doet de Werkgroep ouderbetrokkenheid in het kort:

De werkgroep Ouderbetrokkenheid komt zo'n 4 keer per jaar samen, met als doel om de ouderbetrokkenheid, informatievoorziening en communicatie tussen school en ouders te stimuleren, faciliteren en verbeteren.

De leden zijn de “extra oren en voelsprieten” van de school, houden actualiteit van informatie in de gaten en screenen communicatiemiddelen op juistheid. Samen doen we ons best om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en waar nodig te vergroten.  

Juist vanwege dit doel zijn we op zoek zijn naar ouders van kinderen uit groep 7/8 om lid te worden van de werkgroep, de overige groepen zijn allemaal redelijk vertegenwoordigd met de reeds zittende ouders. De groepen 7/8 bevatten de wat oudere kinderen binnen de school en dat vraagt soms een wat andere aanpak, een wat andere manier van communiceren. Daarom deze oproep! 

Heeft u een kind dat komend jaar in groep 7/8 van de Paschalisschool zit en vindt u het fijn om mee te denken? Dan zoeken we u!

Meldt u dan nu aan via: directie-paschalis@kansenkleur.nl 

Alvast bedankt! 

Groet, 

De Werkgroep Ouderbetrokkenheid