Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
23-05-2019

Informatie Avond4daagse

Hallo Wandelaars van de Paschalisschool, 

Dinsdagavond 4 juni gaat de avond 4 daagse van start. Hierbij alle informatie welke belangrijk is voor de komende dagen avond 4 daagse. Lees deze informatie daarom goed door

Indien je je wel hebt ingeschreven maar je ontvangt geen routeboekje en startkaart, laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten via kemacaja@hotmail.com  Er is een startkaart gemaakt, als je er voor hebt betaald. Deze week worden  de startkaarten/boekjes via de leraar uitgedeeld.

Startkaartje;

Vanuit de wandelsportvereniging hebben we dit jaar startkaartjes gekregen. Op dit kaartje staat jouw naam, de school en voor de hoeveelste keer je meeloopt. Iedereen heeft een persoonlijk kaart. Elke avond moet je bij start en bij finish een knipje halen om vrijdag je medaille te verdienen. Verlies dit kaartje niet! 

Routeboekje;

Verder krijg je bij elke startkaart een routeboekje voor de hele week. Elke afstand heeft zijn eigen kleur. We delen dit boekje maar één keer uit! In het boekje staan alle afstanden vermeld Let hier dus op! De boekjes bevatten de route  rood van de 5 km, de gele 7,5 km en de blauwe de 12,5 km. 

Start – Finish;

Vanaf de Arcus, Campuslaan,, zullen we starten. Iedereen moet zijn kaart laten knippen bij iemand van de Wandelsport Vereniging ‘de Posthoorn’. Het streven is dat er voldoende ‘knippers’ aanwezig zijn zodat de doorloop voldoende is. Volg de instructies van de  mensen van de wandelsport vereniging op. Daarna kun je van start gaan. We mogen pas starten vanaf 18:00 uur, niet eerder. Dit i.v.m. veiligheid op de openbare weg die we gaan bewandelen. Ook bij terugkomst moet er weer een knip gehaald worden. Luister ook naar de aanwijzingen van de verkeersregelaars in verband met het parkeren van auto’s en fietsen. 

Vrijdag – medaille;

Wanneer je alle vier de avonden hebt gelopen en op de alle (7) knippen hebt gehaald, heb je een medaille verdientd Het uitdelen van deze medaille gebeurt bij de stand van de wandelsport vereniging ‘de Posthoorn’ binnen in de Arcus. 

Kraampje onderweg;

Voor alle wandelaars die zich hebben opgegeven op de Paschalisschool is er onderweg een kraampje (met een lekker bekertje limonade (géén koffie/thee) en iets lekkers. Iedere dag is er één stand voor alle afstanden. Het is dus verstandig als je een lange afstand loopt dat je zelf zorgt voor voldoende eten en drinken. Het is niet de bedoeling dat er bij standjes van de andere scholen ook een versnapering worden gepakt. Wanneer iedereen gewoon één versnapering neemt is er genoeg voor iedereen! Ruim a.u.b. de lege verpakking allemaal zelf op zodat we als school een goede indruk achterlaten en geen rommeltje.

Voor de 12,5 km zijn de rustplaatsen iets minder gunstig. We hebben maar 1 stand voor de school, neem dus zelf nog wat te drinken mee. De rustplaatsen worden door de Posthoorn vastgesteld. 

Dit jaar gaan we ook in t-shirts lopen van onze school. Het schoolshirt krijg je via school, als je je startkaart krijgt. Het t-shirt is eigendom van school, dus dat moet na het lopen weer worden ingeleverd en kan weer voor andere evenementen worden gebruikt. 

Veel wandelplezier gewenst deze dagen! 

Werkgroep A4D.