10-04-2019

Paasontbijt 18 april 2019

Het paasontbijt ziet er dit schooljaar anders uit. De bedoeling is dat we ‘samen’ gaan ontbijten. Alles zal plaats vinden op de benedenverdieping van onze school. De wanden gaan open zodat we in de klassen en op de gangen gezellig samen kunnen eten. ‘Samen’ wil zeggen dat ook de Peuteropvang aan zal sluiten. De groepen 6, 7 en 8 zullen verdeeld tussen de kinderen van de onderbouw zitten.

Verder is het volgende van belang:

• Het ontbijt is van 8.45u tot ongeveer 9.30u. De kinderen starten ’s ochtends om 8.30u gewoon in hun eigen groep. De kinderen van groep 1-2 en 2-3 nemen deze ochtend een andere ingang, namelijk die via het halletje bij hun eigen lokaal (hier komen ze om 14.00u altijd uit).
  • Alle kinderen brengen ‘s ochtends zelf hun eigen ontbijt mee op een bord met bestek en een beker. Drinken is niet nodig. Dit krijgen ze vanuit school net zoals een lekkere chocolade paastraktatie. Dus a.u.b. geen snoep bij het ontbijt. Mocht uw kind een allergie hebben, wilt u dan zelf voor een vervangende traktatie zorgen?
  • Graag een plastic zak mee in de rugtas zodat we na het ontbijt het bord, bestek en de beker in de plastic tas kunnen doen.
  • Er hoeft geen fruit en drinken meegenomen te worden voor die ochtend, wel gewoon brood en drinken voor de lunch.

We hopen er met z’n allen een gezellig paasontbijt van te maken.

Werkgroep Brede School