21-03-2019

Herhaalde oproep: Sportieve hulp gevraagd!

Op 12 april a.s. zijn weer de jaarlijkse Koningsspelen! Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Heeft u zin en tijd om die dag met een groepje kinderen (groep 1 t/m 6) mee te lopen, dan horen we dat graag. We deden al eerder een oproep en hebben al wat aanmeldingen binnen voor hulp, maar zijn nog op zoek naar meer ouders.
De spelletjes die deze kinderen gaan doen worden uitgelegd en begeleid door kinderen uit de bovenbouw. Het is wel fijn als de groepjes (groep 1 t/m 6) samen met een ouder het hele spelletjescircuit kunnen doorlopen. U blijft dus de hele dag bij het groepje.

Heeft u zin en tijd? Graag opgeven bij Sjuul Aerts via een mailtje naar sjuul.aerts@kansenkleur.nl met daarin de vermelding van de naam en de groep van uw kind.

Sportieve groet van de werkgroep Koningsspelen