21-03-2019

'Het Klokhuis Onderneemt Backstage' in Nijmegen

Op zaterdag 30 maart is het zover. Dan openen zo'n 15 creatieve ondernemers uit De Smeltkroes op het Honigcomplex in Nijmegen hun deuren speciaal voor kinderen tussen 13:00 en 16:00 uur. Zij doen mee met 'Het Klokhuis Onderneemt Backstage', dit is een landelijke open bedrijvendag van tv-programma 'Het Klokhuis' om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bijvoorbeeld striptekenaar te zijn of ijsprofessor? Kom dan op bezoek in onze makersplaats waar zo'n 130 creatieve ondernemers hun werk uitoefenen. Je krijgt een rondleiding door de oude fabrieksgebouwen en je loopt langs de ateliers van allerlei verschillende makers. Naast de striptekenaar en de ijsprofessor kun je op bezoek bij een een chocolademaker, een keramist, een houtdraaier, een kok, een modeontwerper, kunstenaars, een filmmaker, een meubelmaker en ontwerpers.

Meld je aan via de website van 'Het Klokhuis Onderneemt Backstage' (https://backstage.hetklokhuis.nl/), kom gezellig langs en strijk neer op de enorme strandstoel van een van de ontwerpers of kom kijken naar de bellenblaastornado die twee ondernemers samen ontwikkeld hebben. Inschrijven kan tot 28 maart en deelname aan deze dag is helemaal gratis.