Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
14-03-2019

Rondkomdag

Woensdag 20 maart van 15.00 tot 19.00 uur vindt in Noorderlicht de eerste Wijchense Rondkomdag plaats. De Rondkomdag is bedoeld voor iedereen die aan het eind van zijn geld nog een stukje maand over heeft. Op deze middag zijn er allerlei organisaties aanwezig die samen met jou op zoek gaan naar een antwoord op jouw financiële vragen.

Het is niet alleen een informatiemarkt. Aanwezige organisaties gaan samen met bezoekers op zoek naar antwoorden en advies op hun vragen of helpen direct als dat mogelijk is. Daarnaast zijn er kraampjes waar je tips en tricks krijgt over hoe je het leuker kan hebben met een klein budget. Denk aan goedkope boodschappen, ideeën voor activiteiten, hoe kun je je kinderen laten sporten, een leuk, goedkoop kinderfeestje organiseren of waar kun je goedkoop je spullen repareren. Ook gaan we met z’n allen een wensboom maken met tips, ideeën en wensen waar iedereen iets aan heeft.

De Rondkomdag is niet alleen leerzaam maar ook gewoon leuk. Je kunt je kinderen rustig meenemen want er zijn volop kinderactiviteiten, naast workshops en activiteiten voor volwassenen. Er zijn lekkere hapjes en aan het eind van de middag is er voor iedereen een gratis maaltijd. Voor de eerste 100 bezoekers is er ook nog een goed gevulde goodie bag met daarin de nodige verrassingen.

Praktische informatie: 

Datum: woensdag 20 maart 2019
Tijd: van 15.00 tot 19.00 uur
Waar: Noorderlicht, Roerdompstraat 76, Wijchen
Voor wie: voor iedereen die weinig over heeft aan het einde van de maand en daar tips en advies over wil.
Entree: gratis 

Meer informatie: www.meervoormekaar.nl en de facebookpagina Rondkomdag