30-01-2019

Procedure bij ziekte

Wij doorlopen de volgende procedure bij ziekte van een leerkracht. Voorafgaand aan het op papier zetten van deze procedure heeft de directie hierover overleg gevoerd met de MR. De MR kan zich vinden in de procedure.

Procedure vervanging bij ziekte Paschalisschool (schooljaar 2018-2019) in volgorde, van stap 1 naar stap 5:

1. Bij ziekte van de leerkracht wordt een vervanger ingezet vanuit de vervangerspool van Kans & Kleur.
  2. Indien geen externe vervanger beschikbaar is, wordt er onderzocht of de vervanging intern kan worden opgelost.
  3. Indien een interne oplossing niet voorhanden is, wordt een groep opgesplitst (school besluit welke groep).
  4. Na 1 dag te zijn opgesplitst worden de ouders geïnformeerd dat de groep de volgende dag thuisblijft.
  5. Indien vervanging nog steeds niet voorhandig is, worden andere groepen afwisselend verzocht 1 dag thuis te blijven.

U mag erop vertrouwen dat we ons uiterste best blijven doen om voor de beste oplossing (binnen het bereik van onze mogelijkheden) te kiezen.

Met hartelijke groet,

Lieke van de Ven