16-01-2019

Boomwhakalaa!

Met de groepen 4 en 5 zijn we naar het wereldconcert: Boomwhakalaa! geweest. Een kleurrijke, ritmische, interactieve voorstelling met boomwhackers. (gekleurde plastic buizen), shakers en trommels. Levi, Suus en Sarah uit groep 4B hebben samen met de stagiaire een stukje geschreven over hoe zij de voorstelling hebben ervaren:

Wij zijn Levi, Suus en Sarah uit groep 4B. Maandag zijn wij naar de voorstelling Boomwhakalaa geweest in het Mozaïek. We gingen in de zaal zitten en toen kwamen er 3 mensen op het podium. Ze vertelden hoe ze heetten. Daarna gingen ze zingen. Er mochten kinderen op het podium komen. Die kinderen gingen de kalkoenendans leren. De mensen in de zaal mochten ook meedoen met de kalkoenendans. Toen gingen ze over de dieren vertellen en de dierengeluiden maken. Wij moesten de dierengeluiden nazingen. Alle mensen in de zaal kregen een boomwackers in allemaal verschillende kleuren; kleine rood, grote rood, paars, groen, geel en oranje. De kleuren maakten allemaal een ander geluid, hoog en laag. Toen iedereen een boomwacker had, gingen we ermee op onze handen slaan. Zodat ze geluid maakten.

Wij vonden het een leuke voorstelling!