23-11-2018

Sinterklaas op school

In deze Sinterklaastijd vinden de kinderen het erg leuk om verkleed op school te komen. We hebben in overleg besloten om dit alleen toe te staan op 5 december als sinterklaas de school bezoekt. In de verschillende groepen is immers voldoende verkleedmateriaal zodat de kinderen zich kunnen in- en uitleven. In de groepen 3 en 4 is het ook belangrijk dat het reguliere programma zoveel mogelijk gevolgd kan worden.

Woensdag 28 november mogen alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 hun schoen zetten. Zorg je ook voor een mooie tekening of wat lekkers voor het paard?

Woensdag 5 december komt de Sint met zijn pieten naar de Paschalisschool. Hij zal tussen 8.45-9.00 uur aankomen op het schoolplein. Uiteraard mag iedereen komen kijken. Echter, in verband met de veiligheid, kan dit alleen op de door de hulpouders aangewezen plaatsen. Het schoolplein is alleen bestemd voor de kinderen en leerkrachten.

De kinderen zullen na ontvangst op het schoolplein terug gaan naar de klas. Zij nemen voor deze dag gewoon zelf fruit, drinken en lunch mee. Op deze dag is het uiteraard toegestaan om verkleed als Sint of piet naar school te komen. Donderdag 6 december mogen de kinderen van de groepen 1 t/m 4 één cadeautje op school laten zien. We wensen iedereen een fijne Sinterklaastijd toe.

Groeten van de Sintwerkgroep.