Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

waar vrienden gemaakt worden
22-10-2018

Vormsel

Beste kinderen uit groep 8,    

 

In 2015 heb je de eerste communie gedaan. Graag nodigen wij jou en je ouders uit voor een informatieavond over het vormsel en wel op:  

Maandag 26 november a.s. van 19.30-20.30 uur

op het parochiecentrum(Oosterweg 4) te Wijchen 

Tijdens deze avond krijgen jullie informatie over het vormsel, de voorbereidende bijeenkomsten en natuurlijk de vormselviering. Misschien twijfel je nog en wil je nog wat vragen stellen? Dat kan die avond! Alle kinderen, die de eerste communie hebben gedaan, en hun ouders uit Wijchen, Alverna, Hernen, Bergharen, Batenburg en Niftrik zijn uitgenodigd voor deze informatieavond. 

De vormselvoorbereiding doen wij niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die dit jaar willen assisteren. Tijdens de informatieavond vertellen we meer daarover.  

Om alvast te noteren:

  • Vrijdag 30 november a.s. in de H. Victorkerk te Batenburg de openingsviering van de Advent waarbij ook alle vormelingen uit onze Parochie De Twaalf Apostelen worden uitgenodigd. 

We zien jullie graag op 26 november! 

→  Als jij en je ouders niet kunnen, kun je altijd een inschrijfformulier aanvragen bij Jeannette van Reijmersdal: secretariaat.pastores@detwaalfapostelen.nl 

Hartelijke groeten namens de werkgroep vormsel 

Parochie De Twaalf Apostelen, Oosterweg 4 602 HD Wijchen secretariaat.pastores@detwaalfapostelen.nl

(024) 6412627 (ma - do 9.00-12.00 uur)