5-10-2018

[reminder] SAVE THE DATE

De medezeggenschapsraad (MR) heeft als taak om een klimaat van openheid, openbaarheid en onderling overleg te scheppen en in stand te houden. We hebben instemmings-, advies- en initiatiefrecht. In het belang van de kinderen van de Paschalisschool, wil de MR graag haar steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de begeleiding daarvan. Daarom nodigen wij u graag uit voor een lezing ‘Nieuwsgierigerwijs’.

In deze interactieve lezing vertelt Saskia op de Weegh graag over haar initiatief NieuwsgierigerWijs en de ervaringen met haar eigen kinderen. Bent u ook nieuwsgierig naar:
·        Hoe u de pure ontwikkeling van uw kind kunt begeleiden?
·        Hoe maakt u ruimte voor de van nature aanwezige nieuwsgierigheid van kinderen?
·        Welke handvatten en kaders helpen daarbij?
Laat u inspireren om met uw kind op ontdekkingstocht te gaan zijn/haar nieuwsgierigheid achterna.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de uitnodiging. Noteer de datum van in uw agenda!
U kunt zich aanmelden tot woensdag 24 oktober via: mr.paschalis@kansenkleur.nl

Uiteraard zorgen wij voor iets lekker bij de koffie en thee.
De lezing is gratis!

We hopen u te zien op donderdag 8 november.
Hartelijke groet,
De Medezeggenschapsraad