13-09-2018

Naschoolse activiteiten Noorderlicht

Voor de onderstaande activiteiten kunnen er nog kinderen aangemeld worden. Daarvoor kunt u het aanmeldstrookje mét verschuldigd bedrag vóór 21 september in de brievenbus doen bij Mireille Roelofs, Kanariestraat 21

KOKEN VOOR KINDEREN - workshops

Samen een maaltijd bereiden en opeten, hoe leuk en leerzaam is dat! De “mannen met pannen” die zelf ook 1x per maand in Noorderlicht koken en eten zullen de workshops voorbereiden en begeleiden. Dus toekomstige topchefs, meld je aan!

Ook voor de jongste kinderen uit groep 1 en 2 zal er een kookworkshop worden gegeven. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijd en zullen de recepten daarop aangepast worden.
Keukenprinsesjes én keukenprinsen zijn van harte welkom op deze workshop!

KOKEN VOOR TIENERS

Bij voldoende belangstelling willen we starten met kooklessen voor tieners. Het idee is om lekker en gezond te koken met de etenswaren die je in iedere koelkast kunt vinden. Een enthousiaste vrijwilligster hebben we al maar zij start pas als er een groepje van minimaal 4 personen is. De kooklessen zullen aan het einde van de middag (vanaf 16.30/17.00 uur) plaatsvinden zodat ook jouw oudere broers en zussen mee kunnen doen!

U kunt de informatie met het aanmeldstrookje hier  downloaden