1-09-2018

Werkgroepleden gezocht

De ouderraad organiseert gedurende het schooljaar diverse activiteiten. Dit kunnen zij natuurlijk niet alleen. Hierbij worden zij geholpen door diverse werkgroepen (Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval, avondvierdaagse, schoolreisje, afscheid groep 8, versieren, sport).

Een werkgroep organiseert de activiteit met budget van de ouderraad (vrijwillige ouderbijdrage). Iedere werkgroep is anders. De ene is meer werk dan de ander maar vele handen maken licht werk. Vaak zitten de leden van een werkgroep meerdere jaren in deze werkgroep.

Nu het schooljaar weer van start is gegaan zijn er ook al werkgroepen die weer willen gaan beginnen. Vindt jij het leuk om mee te organiseren? Geef je op voor 1 van de werkgroepen via or.paschalis@kansenkleur.nl. Wil je meer informatie over de verschillende werkgroepen dan kan je natuurlijk ook altijd mailen.