25-06-2018

Avond 4 daagse

De avond 4 daagse zit er al weer 3 weken op. Met onze school waren we weer goed vertegenwoordigd in het wandellegioen! Gelukkig zat het weer mee, en kunnen we als organisatie terugkijken op een mooie 4 daagse.

We willen de ouders bedanken die meegeholpen hebben met het opbouwen van de stand, het inschenken van de limonade en het uitdelen van snoep, komkommers, koek en chips. Bij elkaar hebben we bijna 200 liter limonade en 50 liter water geschonken.

Karin bedankt voor het regelen, voor alles omtrent de stand, de indeling van de hulp en het bestellen van de boodschappen. Dit was voor jou het laatste jaar.

Omdat Ingrid nog 1 jaar de 4 daagse doet voor komend schooljaar, hebben we versterking nodig in de werkgroep. Wil je meehelpen om komend schooljaar de 4 daagse te organiseren in juni 2019, meld je dan aan. Dan kun je meedenken, helpen hoe het gaat. Catheleyne blijft in de werkgroep. Aanmelden kan via het email adres van de ouderraad or.paschalis@kansenkleur.nl