31-05-2018

Schoolvoetbal

De jongens van het voetbalteam Paschalisschool 1 hebben het dit jaar wel erg ver geschopt. Nadat ze in Wijchen al de finaleronde hadden doorlopen, lukte het ook om in Gendt veel wedstrijden te winnen. Woensdag 23 mei zijn ze met hun coaches en begeleiders om 12.15 uur in de auto gestapt om de eer van de Paschalisschool in Ermelo te verdedigen. Het is de voetballers helaas niet gelukt om nog een ronde verder te komen, maar het moet wel even vermeld worden dat een team zover is gekomen. Dat hebben we nog niet vaak mee gemaakt. We willen alle ouders die op wat voor manier dan ook bij de schoolvoetbalwedstrijden geholpen hebben heel hartelijk bedanken. We hopen volgend jaar weer gebruik te kunnen maken van jullie enthousiaste inzet.

Werkgroep Buitenschoolse sport