26-04-2018

Inschrijven Avond-4 Daagse

Ook dit jaar bieden wij weer de mogelijkheid om via school in te schrijven voor de Avond-4 Daagse 2018. De avond 4-Daagse dit jaar is van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8  Juni. De te lopen afstanden die dit jaar worden uitgezet door wandelvereniging de Posthoorn zijn 5, 7,5  en 12,5 km. Dit zijn dezelfde afstanden als vorig jaar. De startlocatie is ook weer dit jaar: Sportcentrum Arcus, Campuslaan 14 in Wijchen. Onder meer vindt u verdere informatie over het inschrijven. Het inschrijfbriefje kunt u hier  downloaden.

Inschrijving

De inschrijving willen wij 23 mei afgerond hebben. Dit in verband met alle voorbereidingen. De inschrijving organiseren we op dezelfde manier als vorig jaar. Op de volgende data hebben jullie de mogelijkheid om je in te schrijven:

• dinsdag 15 mei  : 08.15-08.45 uur locatie suikerberg, in de aula BSO
  • vrijdag 18 mei  : 08.30-09.00 uur  locatie veenhof ruimte aula

Je levert dan het inschrijfbriefje in, met daarop vermeld je naam, groep, te lopen afstand, hoeveelste keer, en wel of geen medaille. Je betaalt dan ook direct. Je kunt daarop ook aangeven als ouder/verzorger als je als begeleider meeloopt. Ook kun je vermelden als je wilt helpen bij de stand.

Daarnaast kun je tot uiterlijk WOENSDAG 23 MEI een envelop met daarin het ingevulde briefje  met het verschuldigde bedrag, in de brievenbus stoppen bij Catheleyne Willemse (Watersnipstraat 28) of Ingrid Ermers (Saltshof 36-23). In het kader van het snel verwerken van de inschrijvingen, heeft het aanmelden via de brievenbus onze voorkeur.

Inschrijvingen die na deze datum binnen  komen, worden NIET MEER verwerkt.

De kosten voor het inschrijven zijn:

• 4,00 zonder  médaille (veelal begeleider)
  • € 6,00 met médaille

Je inschrijving is geldig via school bij opgave van je naam, de te lopen afstand, voorkeur wel of geen medaille en de hoeveelste keer je meeloopt. Bij het inschrijven moet je gelijk betalen. Indien je niet betaald, schrijven we je niet in via school. Mocht je verhinderd zijn, iemand anders kan jou ook inschrijven. Ouders die meelopen als begeleiding, moeten zich ook inschrijven.

Er is altijd nog de mogelijkheid om je op maandag 4 of dinsdag 5 juni via de Wandelvereniging de Posthoorn in te schrijven. Informatie is te vinden op de website van de Posthoorn. Je wandelt dan niet via school.

Via de maandagkrant houden we jullie op de hoogte. De startkaarten en routebeschrijvingsboekjes, ontvangen de wandelaars via school in week 22 (week van 28 mei)

Tijdens de 4 daagse hebben we ook hulp nodig bij onze stand. Mocht je je daarvoor willen inzetten, tevens een mail naar join.ermers@kpnmail.nl. Vermeld daarbij graag ook welke dag we je mogen inzetten.  In verband met inkopen voor de stand, is het belangrijk dat we weten, hoeveel kinderen en begeleiding meelopen.

Daarnaast kun je via het email adres, je ook aanmelden om de wandeldiploma’s te schrijven.

Hopelijk hebben jullie er zin in en kunnen we veel aanmeldingen tegemoet zien.

Groeten, werkgroep Avond 4 Daagse.