Groepen - Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Welkom op de site van groep 5b!
Onze groep heeft 24 leerlingen. We zijn met 15 meisjes en 9 jongens in de klas. We hebben dit jaar twee meesters, meneer Sander en meneer Joep! Op woensdag en donderdag is meneer Sander er en de andere dagen dus meneer Joep. En het leuke is; we hebben ook twee groepsvaders!
Op deze site is allerlei informatie te vinden over onze groep. Onder een aparte knop is de groepsinfo te lezen, onze verjaardagen staan er en ook nog aparte gebeurtenissen die er dit jaar staan te gebeuren. Maar ook kun je terugvinden wanneer iedereen zijn spreekbeurt en boekbespreking houdt. Er staan interessante links, je ziet wie de groepsouders zijn, wie de biebouder is, wanneer we gymnastiek hebben... eigenlijk te veel om op te noemen. Ik zou maar eens snel een kijkje nemen!

Tot slot: veel informatie vindt u ook onder de knop 'groepsinfo'.

Veel plezier met het bekijken van onze site!!

Meneer Sander en meneer Joep.