Groepen - Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Welkom op de site van groep 4b.

Op deze site vindt u allerlei informatie: agenda; wat doen we; weetjes enzovoorts.

Onze groep heeft 26 leerlingen. We zijn met 13 meisjes en 13 jongens in de klas. De leerkrachten zijn juf Rosa en juf Paola. Op maandag, dinsdag en om de week op woensdag is juf Paola in de groep, de andere dagen is juf Rosa in de klas. Op dinsdag en vrijdag gaat de groep gymmen. Houden jullie rekening met makkelijke kleding?!

Een aantal keren per jaar hebben wij een "flex-dag". Dit betekent dat wij wel werken voor de klas, maar dat iemand anders de groep op dat moment even overneemt. Juf Pieta zal deze dagen voornamelijk overnemen.

Naast juffrouw Rosa en juffrouw Paola is er ook nog een stagiair, dat ben ik, Sophie. Ik ben derdejaars student van de ROC in Nijmegen, waar ik de opleiding tot onderwijsassistent volg.  Ik ben elke week op maandag, dinsdag en woensdag in de klas te vinden. Ik vind het erg leuk in de klas en hoop er nog een mooi jaar van te kunnen maken.

Ook krijgen wij hulp van twee groepsouders. Dit jaar zijn dat Marieke van Bergen (moeder van Suus) en Sandy Schamp. (moeder van Levi)

Heeft U een vraag aan ons welke U  via de mail aan ons door wilt geven , dat kan. Wij zijn te bereiken  op de volgende adressen:
Juf Rosa - rosa.otten@kansenkleur.nl
Juf Paola - Paola.van.Thiel@kansenkleur.nl

We hopen op een gezellig en leerzaam jaar.

Groetjes Juf Rosa en Juf Paola

Laatst bijgewerkt: 01-07- 2018