Groepen - Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Welkom op de site van groep 1-2A !

De leerkrachten zijn juf Lucienne en juf Rosa. Op maandag en dinsdag is juf Rosa in de groep, de andere dagen is juf Lucienne in de klas. Op woensdag gaat de groep gymmen en krijgen ze les van de vierdejaars ALO student Gerald. Houden jullie rekening met makkelijke kleding?!

Een aantal keren per jaar hebben wij een "flex-dag". Dit betekent dat wij wel werken voor de klas, maar dat iemand anders de groep op dat moment overneemt. Wij hebben het geluk dat juf Lucienne de flexdagen van juf Rosa overneemt en zelf haar flexdagen heeft als juf Rosa voor de groep staat.

Naast juf Lucienne en juf Rosa is er ook nog een stagiair, dat is meester Koen. Hij is tweedejaars student van het ROC in Nijmegen, waar hij de opleiding tot onderwijsassistent volgt. Koen is op donderdag en vrijdag in de klas te vinden.

Ook krijgen wij hulp van twee groepsouders. Dit jaar zijn dat Claudia Kleinveld - Coolen (moeder van Gyanno) en Linda Koop - Wijnhof. (moeder van Saar)

Heeft U een vraag aan ons welke U  via de mail aan ons door wilt geven , dat kan. Wij zijn te bereiken  op de volgende adressen:

Juf Rosa - rosa.otten@kansenkleur.nl
Juf Lucienne - Lucienne.Hoogenboom@kansenkleur.nl

We hopen op een gezellig en leerzaam jaar.
Groetjes Juf Lucienne en Juf Rosa

Laatste update: 27 september 2018