Groepen - Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

ENKELE AFSPRAKEN:

MOBIELE TELEFOONS:
Die laat je gewoon thuis. Mocht je vader of moeder het toch nodig vinden (omdat je bijv. wat verder weg woont), vraag dan of ze je even een briefje hierover meegeven  Je zet je telefoon dan uit en levert hem in bij de leerkracht. Bij het naar huis gaan krijg je hem terug.

SPREEKBEURT/BOEKBESPREKING: In de klas  vind je terug wanneer je aan de beurt bent voor één van deze dingen. Houd dat goed in de gaten, want normaal gesproken wijken we daar niet van af.

SOCIAL MEDIA:
Met de kinderen hebben we uitgebreid gesproken over het gebruik van Whatsapp en andere zg. social media. We hebben afgesproken dat deze alleen wordt gebruikt voor positieve mededelingen/vragen. Heb je iets met iemand te bespreken of uit te praten dan doe je dit in een gesprekje.

Als je op de onderstaande link klikt, kom je in het oefenprogramma van Engels

Donderdag 29 november
Juf Yvonne in de klas