Groepen - Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

De groepsouders van groep 3a zijn Marion ( moeder van Tom) en Jeannette ( moeder van Kalinda).

Zij regelen de hulp voor de groep, daarbij kunt u denken aan hulp bij excursies, knutselen , schoonmaak van de klas, bibliotheek boeken halen etc.

U hebt als ouder het begin van dit schooljaar daar een formulier over gehad, mocht u dat nog niet hebben ingeleverd dan kunt u dat navragen bij de groepsouders.

De vaste gymtijden van groep 3a zijn dinsdag en vrijdag. Op vrijdag wordt de gymles gegeven door een gym docent. De eigen leerkracht heeft dan andere taken.

We vinden het prettig als u , wanneer u ons mailt, dit naar beide leerkrachten stuurt.

Jill reageert op: maandag en dinsdag, Dorris op: woensdag ,donderdag en vrijdag. (vrijdag tot 4 uur)

We hopen dat we er met zijn allen een fijn schooljaar van maken.