Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je erbij hoort

Kalender van de Paschalisschool

 

Agenda toevoegen aan telefoon

De agenda van de Paschalisschool wordt beheerd in Google Calendar. Heeft u een gmail-adres of een Google-account, dan kunt u zich hierop abonneren (of maak een Google-account aan).
 
Instellingen iPhone:

Eventueel kunt u de omschrijving nog veranderen. Vanaf nu ziet u automatisch in uw agenda alle activiteiten van de Paschalisschool! Ziet u hem nog niet direct terug, gaat u dan naar uw agenda, klik linksbovenin op 'Agenda’s' en zorg dat er een vinkje staat achter de Paschalisschool-kalender in het lijstje ‘geabonneerd’.

Instellingen Android Smartphones

  • Als u naar de instellingen van uw telefoon gaat, dan ziet u waarschijnlijk ergens een ‘google account’ ingesteld staan.
  • Gaat u op uw computer naar https://calendar.google.com en log in met dat ‘google account’ dat op uw telefoon ingesteld staat.
  • Vul vervolgens in Google Calendar linksonder bij “andere agenda’s” ->  via het pijltje -> “toevoegen via URL”  de volgende URL in:  https://www.google.com/calendar/ical/7rtmvscrb0tp8olon3u12ljbu4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics  of klik nadat u bent ingelogd in Google Calendar op de button Add to Google Calendar.
  • Tot slot moet u dan nog op uw telefoon bij ‘instellingen – agenda’ kiezen dat u ‘alle agenda's’ wilt zien.
  • Klaar!

Vanaf nu ziet u automatisch in uw agenda alle activiteiten van de Paschalisschool!