Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je je thuis voelt
1-03-2018

Afscheid Esther Gunsing

Beste ouders en leerlingen,

Hierbij stel ik u op de hoogte van het bericht dat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden. Vanaf 1 mei ben ik de nieuwe directeur van de Julianaschool in Heteren. Het is voor mij een mooi moment om een nieuwe stap in mijn loopbaan te zetten.

Vol enthousiasme en plezier heb ik de afgelopen 16 jaar gewerkt op de Paschalisschool. Ik ben begonnen als echte bovenbouw leerkracht in groep 6,7 en 8. Een paar jaar later ben ik brede school coördinator geworden, waardoor mijn interesse in directietaken werd aangewakkerd. Na een uitstapje van een jaar richting bs de Viersprong, ben ik teruggekomen op de Paschalis in de functie van coördinator bovenbouw. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar lid van het managementteam.   

Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, dan ben ik dankbaar voor het vertrouwen dat ik van u en mijn collega’s heb gekregen. Ik heb zin in mijn nieuwe functie, maar ga de leerlingen, ouders en het team echt missen. Het moment van afscheid nemen zal daarom ook een beetje pijn doen.  

Het is nog onduidelijk op welke wijze mijn functie op de Paschalis ingevuld zal worden. Zodra hier meer duidelijkheid over is, informeert de directie u.

Ik wens alle leerlingen en ouders heel veel plezier en succes met alles wat nog komen gaat in de aankomende jaren!

Hartelijke groet,

Esther Gunsing