Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je je thuis voelt
22-02-2018

Kom jij ook spelen in ons schoolorkest?

Kom jij ook in ons schoolorkest spelen? Probeer nu uit!

Als je in een orkest of band wil gaan spelen, moet je natuurlijk eerst een instrument leren bespelen. Dat kan als je mee gaat doen met dit muziekproject, De Muziekhelden. Kinderen vanaf groep 5 kunnen meedoen aan het schoolorkest. Tot aan de grote vakantie kun je uitproberen of je een muziekinstrument bespelen en samen muziek maken leuk vindt. Voor de kennismaking kun je kiezen uit: saxofoon , trompet, bugel, klarinet en fluit.

Wat zijn de voordelen om mee te doen met het schoolorkest?

  • Je krijgt les op een instrument, tot aan de grote vakantie.
  • Er wordt voor een instrument gezorgd, als je dat niet hebt.
  • Geen extra kosten voor het lesmateriaal.
  • Je gaat samenspelen samen met De Muziekhelden.
  • Er is een optreden op zaterdag 23 juni.
  • De bijdrage is € 45,- voor dit schooljaar.

De lessen voor het schoolorkest zijn in Noorderlicht (de Paulusschool) op vrijdag middag vanaf 14.30 uur. De lessen starten op vrijdag 23 maart. Wil je meer weten? Op vrijdag 16 maart 14.30 uur is er een bijeenkomst voor meer informatie, voor ouders en kinderen. Dan zijn er de instrumenten, kun je advies vragen en ook gelijk inschrijven. Deze bijeenkomst is ook op de Paulusschool. Wil je ook een blaasinstrument gaan leren bespelen én samen met anderen muziek maken vul dan het aanmeldformulier in samen met je ouders en doe mee! Dit kan op de website van het Cultuurknooppunt; http://cultuurknooppunt.nl/muziek-in-de-brede-school/ Aanmelden kan tot 19 maart.

Kom jij ook meedoen met De Muziekhelden? Heb je nog vragen? Meer informatie: Anne-Marie Dennissen annemarie@cultuurknooppunt.nl / 06-4465 6476