Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je je thuis voelt
24-01-2018

Even voorstellen ...

Misschien hebben jullie de afgelopen weken wel een ‘vreemd’ gezicht zien rondlopen op school en je afgevraagd 'wie is die meneer'?Grote kans dat je mij dan hebt gezien. Mijn naam is Sander van der Rijt en ik werk tot de carnavalsvakantie op de dagen dat juffrouw Lisanne in groep 8 werkte. Daarna zal ik de hele week in de groep zijn. Een paar jaar geleden heb ik al eens een aantal maanden  als invaller hier op school mogen werken, dus helemaal ‘vreemd’ ben ik niet. 

Wellicht is het leuk om even iets meer te vertellen dan alleen mijn naam. Ik ben 43 jaar, woon in Uden en mijn grootste blunder is … Dat is dan de eerste vraag die je krijgt bij een kennismaking met de klas, maar niet de moeite waard om hier te vertellen. 

De komende 3 weekenden ben ik druk bezig met de carnavalsvereniging in Uden, waar ik leider ben van de muziekkapel van de jeugd.  Wanneer de carnaval voorbij is, begint direct de voetbalcompetitie weer. Dan sta ik iedere week langs de lijn als begeleider van de G2 van Udi’19, een team wat bij sportclub Woezik ‘voetbal Plus’ heet. Zelf voetbal ik niet, maar kijk het vooral op TV. 

Het bevalt me deze weken heel goed op de Paschalisschool en in groep 8. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er tegenaan de laatste periode van deze kinderen op de basisschool. 

Tot slot wens ik juffrouw Sanne en juffrouw Lisanne bij deze ook nog heel veel succes en plezier op de andere school! 

Tot ziens op school,

Sander van der Rijt