Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je je thuis voelt
19-01-2018

Wie wil helpen met inzamelen?

Zoals velen van jullie weten is Evert vorig jaar heel erg ziek geweest. Gelukkig is hij helemaal beter en nog belangrijker: hij is nog steeds schoon.

Evert is jeugdambassadeur van Stichting Kanjer Wens en zijn moeder is vrijwilliger bij deze Stichting.  Stichting Kanjer Wens zet zich in om wensdagen te vervullen voor ernstig zieke kinderen. En daarvoor is geld nodig !

Om geld in te zamelen wordt er door het hele land heen voor Stichting Kanjer Wens lege toners, lege cartridges en oude mobieltjes ingezameld. Elke lege toner en cartridge is goed en dat geld ook voor de oude mobieltjes, werkend of helemaal beschadigd, we krijgen overal een vergoeding voor.

Inmiddels staan er 2 boxen in de school voor het verzamelen hiervan. Ze staan op de Suikerberg bij de hoofdingang en op de Veenhof in de aula. Dus… lever oude mobieltjes, toners en cartridges in en zorg dat wij nog meer Wensdagen kunnen vervullen. Een glimlach op het gezicht van een ziek kind is onbetaalbaar !

Wilt u ook voor Stichting Kanjer Wens inzamelen, u wordt desgewenst ook als inleverpunt vermeld op deze website. Neem even contact met ons op, anja.huizinga@kanjerwens.nl is ons contactpersoon hiervoor.

Met uw hulp maakt u het mogelijk nog meer Kanjer Wens Dagen te organiseren, dank u wel.

Evert en zijn moeder.

Voor meer informatie over onze stichting, kijk snel op www.kanjerwens.nl