Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je je thuis voelt
14-12-2017

Carnaval ...

Beste Veenstampers op de Paschalisschool      

De Sint is net het land uit en de kerst staat alweer voor de deur… En voor u het weet is de Carnaval alweer inzicht. Carnaval 2018 gaat weer een topfeest worden! Het thema dit jaar is: ‘Wijchens jaar’ Uiteraard hoort daar ook de optocht weer bij.

We willen jullie graag de kans geven om bijtijds na te denken en voor te bereiden om bijvoorbeeld een loopgroep of kar te vormen. Vandaar alvast dit Carnavalsbericht in deze toch al zo drukke tijd. Te zijner tijd volgt er meer informatie over het aanmelden/opgeven.

Oproep - Daarnaast willen we graag een oproep plaatsen om onze werkgroep aan te vullen met enthousiaste nieuwe leden. Dus heb je altijd al een keer wat willen helpen organiseren op school, kom ons dan versterken! Tevens zijn we op zoek naar verkeersregelaars om tijdens de optocht te helpen de optocht veilig te laten verlopen. Iedereen kan dit worden door middel van een stoomcursus waarbij wij je helpen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, de buurvrouw, iedereen die het leuk vindt is van harte welkom.

De optocht is op vrijdag 9 februari tussen 10.00 en 12.00 uur. Lijkt je dit leuk? Stuur dan een mailtje naar carnaval@paschalisschool.nl We hopen op voldoende aanmeldingen zodat alles door kan gaan. Alvast Fijne Feestdagen voor iedereen.

Werkgroep carnaval: Irna, Johan, Jikke, Simone, Ans van de Pol, Jan Kellendonk en Lucienne Hoogenboom