Paschalisschool
Basisschool de Paschalisschool, Wijchen

Paschalisschool

een plek waar je je thuis voelt
25-09-2017

Kindermonitor

Vandaag is naar alle ouders een mail gestuurd over de kindermonitor. Mocht u deze niet hebben ontvangen, dan hebben wij niet het juiste mailadres in ons systeem staan. Wilt u uw mailadres dan door geven aan Monique de Milde via administratie-paschalis@kansenkleur.nl? U vindt de tekst van de mail bij meer.

Met vriendelijke groet, Sylvia van der Burgh

Beste ouder,
 
U ontvangt dit bericht, omdat wij u willen vragen mee te doen aan de Kindermonitor.
 
Wat is de Kindermonitor?
Eens in de vier jaar onderzoeken wij in opdracht van de gemeenten in onze regio, hoe het gaat met de meest jeugdige inwoners (0-12 jaar). Hoe staat het met hun gezondheid? Zitten ze goed in hun vel? Hebben ze voldoende speelgelegenheid en groen om zich heen? Uw antwoorden helpen de gemeente en school om gezonde activiteiten te organiseren en goede voorzieningen te treffen. Voor u en uw kind.
 
Wat vragen wij van u?
Via www.kindermonitoropschool.nl komt u bij de vragenlijst van de Kindermonitor. Wij vragen u om voor één kind uit uw gezin de vragenlijst in te vullen. Welk kind dit is, bepaalt de computer wanneer u met de vragenlijst begint. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten. Let op: stemt u even met elkaar af welke ouder/ verzorger dit zal doen. Dit om te voorkomen dat voor hetzelfde kind 2 vragenlijsten worden ingevuld.
 
Heeft u nog vragen? 
Mail of bel: kindermonitor@ggdgelderlandzuid.nl | 0800 – 0200823
 
Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw bijdrage aan de Kindermonitor!

Namens de onderzoekers van de Kindermonitor,

Drs. Mirande Dawson
Ir. Meta Moerman